27 Ocak 2024 Tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Kararname ile İzmir Çiğli Kaymakamlığına atanan Sayın Fatih GÖRMÜŞ, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Buğra BAĞCI’ya veda ziyaretinde bulundu.
Birlikte çalıştıkları süre zarfında hem ilçeye hem de Meslek Yüksekokuluna verdiği katkılar için teşekkür eden Bağcı, Sayın Fatih GÖRMÜŞ ile birlikte çalışmaktan ve kendisini tanımaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, Çiğli Kaymakamı olarak da başarılı işlere imza atacağını düşündüğünü söyledi ve Kaymakam Görmüş’e yeni görevinde kolaylıklar diledi.
Fatih GÖRMÜŞ ise, Meslek Yüksekokulu nezdinde Buğra BAĞCI’ nın görev süresince ilçeye verdiği katkılardan dolayı tebrik ederek, kendisinden sonra da bu ivmenin devam edeceğine inandığını belirtti ve birlikte çalışmış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyaret, Kaymakam Sayın Fatih GÖRMÜŞ ve Doç. Dr. Buğra BAĞCI’ nın bir süre sohbeti ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından Bağcı’ nın, Görmüş’ ü uğurlaması ile sona erdi.